Shepmate’s Evidence of Wit, Iizi

Iizi on nimensä mukaisesti erittäin mukava, älykäs, ystävällinen ja mutkaton koira. Iizi tulee toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa ja on mm. Tanjan mukana epävirallisena ”terapiakoirana” nuorisotyössä ja hoitotyössä. Iizillä on erinomainen nenätyöskentely sekä jäljellä, että haussa ja se tykkää maastolajeista erityisesti. Iizillä on hyvä saalis- ja leikkivietti ja se myös motivoituu sosiaalisesta palkasta. Iizi on erittäin älykäs ja nopeasti oppiva koira, joka haluaa aina tehdä oikein.
Iiziä ei häiritse pätkääkään uudet paikat, tilanteet, pinnat, korkeuserot jne. Iizi on kotonaan niin kaupungin vilinässä, kuin metsän siimeksessä. Iizillä ei ole riistaviettiä ja se on hyvin ohjaajaorientoitunut koira.
Iizi harrastaa peltojälkeä, tokoa ja rallytokoa ja on suorittanut BH-kokeen ja kisannut tokossa kerran ennen koronaa.

Iizi oli meillä vierailulla kolmisen kuukautta pari vuotiaana ja sujahti sukkana suoraan meidän laumaan (uros ja narttu koirat) ja lapsiperheeseen (3-, 10- ja 12-vuotiaat lapset). Kolme kuukautta meni hujauksessa ja Iizin kanssa ei ollut ensimmäistäkään ”muttaa” matkassa.

TERVEYS:
Lonkat A/A
Kyynärpäät: 0 /0
Selkä: VA0 (normaali), lukumäärä: 0, SP0 (puhdas), LTV0 (normaali)
Polvet: OK
Silmät OK 03/21
DNA-testit:
MDR1 normaali
HSF4 normaali
CEA normaali
CMR1 normaali
PRA-prcd normaali
Ei allergioita, ei tulehduksia
Perusterve koira
Owner: Tanja Bjönström
Iizi in koiranet

Videos:
Iizi in beginning of her trainings
Iizi in beginning of her trainings2
Iizi trainings
Iizi chooses toys
Iizi’s first time on sheep (unedited)
Iizi loves kids

Comments are closed.