G-litter

UPDATE!!! Chican juoksu on alkanut, eli pennut syntyvät marraskuun lopussa 2020!


Teemme uusinta yhdistelmän vuoden 2019 pentueesta, sillä se on osoittautunut poikkeuksellisen hyväksi yhdistelmäksi sekä luonteiden, käyttöominaisuuksien, että terveyden osalta. Pentue on pääosin työlinjainen ja soveltuu kaikkeen harrastamiseen. 

Pentueen vanhemmat ovat BH Shepmate’s Evidence of Mind Power, Jäbä ja BH RTK1Mi Sombra Inspotlight of Shepmate’s GS-E JS-E RS-E DNA-VP, Chica. 

Jäbä harrastaa hakua ja on siinä päättäväinen ja tehokas työskentelijä. Jäbä on myös kilpaillut hyvällä menestyksellä tokossa. Jäbä on ihmisystävällinen, tasapainoinen ja reipas koira. Jäbä on erittäin helposti motivoitavissa leluilla ja myös ruualla ja se keskittyy työhönsä ja ohjaajaansa erinomaisesti. 

Chica harrastaa tokoa, jälkeä, rallya ja agilityä. Agilityssä Chica on kolmosluokassa ja Chica on yhtä sertiä vaille hyppyvalio, agilityvalioon on myös jo yksi serti kasassa. Chicalla on hyvin tuloksia myös ASCA:n agilityvalion arvoon kasassa. Chicalla on erittäin hyvä nenä ja se on luontainen jäljestäjä. 
Chica on erittäin nopea oppimaan, se keskittyy erinomaisesti ja nauttii ohjaajan kanssa tekemisestä. Chica on erittäin helppo motivoitava niin leluilla kuin ruuallakin.

Shepmate’s F-pentue (edellinen Chica x Jäbä pentue) on tasaisen hyvä. Kaikki leikkivät hyvin, kaikki ovat motivoitavissa ruualla, kaikki ovat nopeita, ketteriä ja intensiivisiä koiria. Jokainen keskittyy hyvin ohjaajaan ja haluaa tehdä töitä ohjaajansa kanssa. Kaikki ovat ihmissosiaalisia ja aussieksi erittäin avoimia koiria, myös muut koirat ja eläimet ovat ok. Harrastuksista sujuvat kaikki mitä tähän mennessä on testattu. Ei ole pinta-, paikka- tai ääniarkuuksia. Ihan mahtavia pakkauksia kaikki tyynni <3 
Näistä pennuista kuullaan vielä ja odotettavissa on toinen setti samanlaisia helmiä monenlaiseen menoon ja ihanaksi elämän kumppaniksi!

Pentueen sukutaulu ja tiedot koiranetissä

Comments are closed.