FI KVA, HK3, JK3, EK3, TK1 Shepmate’s Solar Cell, HIKKA

Hikka on erittäin monipuolinen ja tunnollinen työskentelijä. Neitokainen on kilpaillut tuloksellisesti viidessä eri koiraurheilulajissa;PK-lajeissa haussa, jäljellä ja etsintäkokeessa sekä tottelevaisuudessa ja agilityssä.

Hikan vahvuutta on erityisesti hyvät maasto-ominaisuudet ja erinomainen nenänkäyttö, luonne on erittäin ihmisystävällinen ja avoin.

Hikka is trialing in the highest possible class in tracking, search and special search. She is my first home bred WTCH!
Hikka has exceptional ability for the field work, she has a ”good nose”, she is a very reliable worker and she has guts to work in the tough places and situations. Tanja and Hikka make a good team. Hikka is also trialing in obedience and she is ready to start in agility as well.
Hikka is very social and reasonable girl with great attitude towards life!

omistajat: Tanja Björnström ja kasvattaja
koiranet
HIkan blogi
Hikan kuvia

 

 

Comments are closed.