Shepmate’s Aptness, ANSA

Ansa oli mainio pakkaus, neidissä oli yllin kyllin tulta ja tappuraa ja toisaalla ihanaa sylimyyryläistä. Ansa ei ollut helpoimmasta päästä koiria mutta hieno pakkaus joka tapauksessa 🙂 Ansa harrasti hakua ja agilityä, jossa ura oli hyvinkin nousujohteinen!

Ansa sairastui yllättäen elokuussa 2012 ja meni nopeasti niin huonoon kuntoon, että jäljellä oli enää yksi ratkaisu. Onneksi Terhi oli tarpeeksi vahva pystyäkseen olemaan hyvä koiranomistaja loppuun saakka. Ansalla oli keuhkoissa pahanlaatuisia kasvaimia.

Ansa was a ”hottie” girl, she loved her toys, she ran very fast and her jumps looked like flying. She was also quite hot with her sheep, more reasonable with cattle though.
Ansa was a protective and reserved girl, yet she was social and liked especially kids. Terhi gave Ansa a wonderful home and Ansa was  training for search, obedience and agility before her mysterious illness. Ansa was put to sleep in August 2012.

handler and owner: Terhi Hakala
koiranet
Ansan kuvia

Comments are closed.