KVA, HK3, VK1, EK1, JK2, BH, TK2 Dazzling Spirit in the Nick of Time, GIUSA

Giusa on yksi ns. pitkän ajan projekteista. Noelle Hoornemannin Dazzle on erityinen narttu, joka yhdistettynä Naisheen oli ohittamaton paikka. Giusa asustaa Fedin, Hikan ja Tanjan kanssa ja harrastaa hakua, jälkeä, tokoa ja etsintäkokeen osioita. Giusa on oikein hyvä prototyyppi työlinjaisesta aussiesta. Giusa ei välitä vieraista, kunnes sillä on siihen syy = lelu tai ruokaa, Giusalla on hyvä työmotivaatio ja se haluaa työskennellä ohjaajansa kanssa luonnostaan. Giusa on myös ns. ”huumorintajuinen” koira eli utelias ja kokeilunhaluinen nuori neiti 🙂

Giusa aloitteli kisauransa BH-kokeella loistavin arvosanoin ja jatkoi lähes täysin pistein tokon alokasluokassa, hyvältä siis vaikuttaa 🙂 Giusa aloitti pk-uransa hienosti viestillä ja hienolla VK1 tittelillä. Giusa on osoittanut olevansa myös pätevä haku- ja jälkikoira ja saa nähdä mihin saakka Tanja tämänkin koiran vie!

Giusa on vuoden 2014 Suomen mestaruus tokon avoimen luokan pronssimitalisti!!!! Giusa was third in Finnish obedience Championships (open class) 2014!!!

Giusa is a WTCH  from search and rescue, very trusworthy and accurate worker!

Giusa is a long time project! I noticed Noelle’s new pup, Dazzle, years ago and followed her trail ever since. I was very happy to see that Dazzle was having a litter with another great dog, Naishe and we were lucky enough to have her here with us!

Giusa is a very brave, athletic little gal and she will have an active life with Tanja and Witsi 😀

Kasvattaja / Breeder: Noelle Hoorneman and Carry Bloklander, Dazzling Spirits aussies, Netherlands
Omistajat / Owners: Tanja Björnström and Hansu Laitala
koiranet
blogi
kuvia

Comments are closed.