TVA / OTCH, EK3, JK3, HK1, BH Hullabaloo’s Viksu Susi OTDsd STDc

Viksu oli aina valmis ja joka kerta Viksu antoi 110% itsestään. Viksu rakasti tehdä kaikkea, mikä etäisestikin liittyi työskentelyyn, palloon, patukkaan, namiin, käpyyn, kepin palaseen tai ihan vaan siihen että sai tehdä hommia 🙂

Viksu oli nimensä mukaisesti erittäin fiksu koira, oppiminen oli nopeaa ja koira muisti asiat aina ne kerran opittuaan. Viksun kanssa tapahtuviin virheisiin piti aina hakea syytä ohjaajasta, koska koira teki VARMASTI aina parhaansa ja niin hyvin kuin pystyi ja osasi. Työskentely Viksun kanssa oli aina yhtä palkitsevaa ja kerta kaikkisen mahtavaa 🙂

Lajeina Viksulla oli haku, jälki, etsintäkoe, toko ja paimennus. Tuloksina FI TVA, EK3, JK3, HK1 ja paimennuksesta avoin luokka suoritettuna lampailla ja ankoilla ja alokasluokka naudoilla. Tokossa Viksu on valio, Viksu kisasi valiotuloksensa kahtena peräkkäisenä päivänä, samalla kentällä ja tiesi toisena päivänä heti alusta alkaen, että päivän suoritus tehdään ilman palkkaa…siitä huolimatta koira teki hyvän suorituksen, jopa paremman kuin edellisenä päivänä! Tämä on oikein hyvä esimerkki V:n työmoraalista, hommat tehdään ja asiaan keskitytään kun on sen aika.

Kotioloissa Viksu oli rauhallinen, sen olemassaoloa ei juuri huomannut muuten kuin siinä, että jaloilla oli aina lämmin. Makuupaikka valittiin aina minun jalkojen juuresta.

Viksu was a girl that will give you 110% each time you ask her. She excelled in many different kind of sports; she was trialing in herding, obedience, tracking and search.
Viksu was very intensive and accurate worker, she learned faster than anything I have seen before and she loved to work!

Titles she had time to achieve; OTCH, EK3, JK3, HK1, BH and OTDsd + STDc ( she was competing in the highest class in special search and tracking, open class in SAR and in herding: advance class in sheep and ducks and open class in cattle + one leg in OTDc)

kasvattaja / breeder: Melinda May Hullabaloo aussies and Dana MacKenzie Heartstone’s aussies, TX, USA

koiranet-statistics
Viksu photos