PENTUEET / Litters

 

Shepmate’s Kennel, working australian shepherds since 1998. We raise and breed australian sepherds at home environment. We breed very rarely and when we do, we truly believe in the litter and put all the possible effort to it from the start.

Kasvatamme vain harvoin ja vain hyvin tarkaan valituilla koirilla. Pentueet kasvatetaan kotiympäristössä, lasten ja muiden koirien parissa.

Jokaiselle pentueelle laaditaan oma sosiaalistamisohjelma ja niihin panostetaan koko perheen ja tuttavapiirin voimin. Pennut myydään vain tarkoin valittuihin, koirakokemusta omaaviin ja mielellään aktiivisesti harrastaviin koteihin, jotka ymmärtävät tämän tyyppisen koiran hyvät ja huonot puolet.

Pennut rekisteröidään kennelliittoon ja ASCA:aan (American australian shepherd club), pennut silmäpeilataan, tunnistusmerkitään ja tarkastetaan (ELL) ennen luovutusta ja niiden mukaan saa ”käyttöohjeet” ja 24/7 puhelintuen kasvattajalta 🙂

Meille voi aina tulla katsomaan koiriamme ja tutustumaan voi tulla myös kaksi kertaa vuodessa järjestettäville koulutusleireille! Tervetuloa työaussiemaailmaan 🙂