PUPPIES / Pentuja

WE HAVE PUPPIES!

Pennut syntyivät 6.3.2019
5 urosta ja 4 narttua
Kysyhän lisää, jos työaussie on ollut mietinnässä, vapaana 1 uros 

Kuva: Mira Laitila

Pedigree in Finnish breeding database / link

Chica, Mi Sombra in the Spotlight of Shepmates harrastaa agilityä (3 lk), tokoa, rallya, paimennusta ja jälkeäkin Chica on aloitellut, ollen siinä erityinen luonnonlahjakkuus. Chica on äärimmäisen ohjaajaorientoitunut koira, jolla on vahva työmoottori, erinomainen keskittymiskyky ja ilmiömäinen oppimiskyky. Chica on nopea ja erittäin ketterä koira. Chicalla on A/A lonkat, 0/0 kyynärpäät, polvet ok, selkä ok ja silmät ok -18. Chican lonkkaindeksi on 106. Ei kanna HSF4, PRA, CEA, MH, NCL ja MDR1 mutaatioita (vanhempien geenitestien perusteella). Ei allergioita tai muita tulehdussairauksia.
Chica koiranetissä 

Chica is a fast, intence and highly motivated worker. She is purely focused in her handler and can be rewarded with toys and food equally. Chica is training agility (FCI class3), obedience, rally, herding and some tracking. She is very talented in all she does, a real all-around-old-fashion-type of aussie. Chica is healthy inside out.

Jäbä, Shepmate’s Evidence of Mind Power, harrastaa pk-hakua ja siinä rinnalla tietenkin myös tottista. Jäbällä on edessään hieno tulevaisuus, hän on edelleen kovin nuori ja pentumainen, mutta raamit komeaan ja vahvaan koiraan ovat olemassa. Tekemisen meininkiä löytyy, hermot ovat kasassa vaikka intoa ja tahtoa on annettu reippaasti. Jäbä on avoin ja ystävällinen koira. A/A, 0/0, selkä puhdas, silmät ok -18, ei kanna HSF4, MDR1, CEA eikä MDR1 mutaatiota (vanhempien geenitestien perusteella). Jäbän lonkkaindeksi on 106. Ei allergioita tai muita tulehdussairauksia.
Jäbä koiranetissä

Jäbä is a young male out of Shepmate’s E-litter that combines some of the most succsesful working aussies in last twenty years. Jäbä is just staring his career in SAR but the reports from Marian, the owner have made me happy. Jäbä is a very level headed dog, open with everybody, strong worker, very stable with surroundings, he has a BIG working motivation and he is also able to work solely in his own, which is desirable in a SAR dog. Other siblings that have seen stock have all shown great potential for herding.


Kuva Mira Laitila

Odotan pennuista hyviä kisa- ja harrastuskoiria. Nämä pennut tulevat vaatimaan aiempaa koirakokemusta, jotta yhteiselo on mutkatonta. Pennuilla tulee olemaan vahvat aussien taipumukset ja äärimmäisen älykkyytensä ansiosta oppivat nopeasti pyörittämään asioita haluamallaan tavalla, mikäli ohjaaja ei ole kartalla menosta. Eivät ole missään nimessä haastajia ja tai jatkuvasti kiipimään pyrkiviä koiria mutta vaativat johdonmukaisen ja selkeän ohjauksen ja kasvatuksen, jotta tietävät mitä heiltä halutaan.

These pups will make excellent sport dogs. They will not be suitable as first working type of dog due to their extreme intelligence and srong aussie traits, they have ability to run the house…Yet they ARE NOT dogs that try to run over you, they are VERY biddable if grown up with the right way, they just have strong mind and strong traits in them and handler has to know how to steer those 😀 Lovely pups coming up, just ask for more 😀

ANTAVAT KAIKKENSA ja TÄYDELLÄ SIELULLA kun oikein pyydetään!